Takamäki Yhtiöt

Takamäki Yhtiöt on vuonna 1991 perustettu IT-alan sovelluskehitysyritys ja Internetin kautta tarjottujen palvelujen tuottaja. Pitkä toimintahistoria ja pysyvät asiakkuudet osoittavat, että Takamäki Yhtiöt on luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Korkea asiakastyytyväisyys on meille tärkein kriteeri työssämme.

Toimintaperiaatteemme

Takamäki Yhtiöt kehittää ja tuotteistaa omia ohjelmistotuotteita eri toimialoille. Tämän lisäksi toteutamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin.  Tässä kaikessa toimintamme perustana on huolellinen perehtyminen asiakkaan liiketoimintaprosesseihin ja niiden ymmärtäminen sekä projektien saattaminen valmiiksi sovitussa aikataulussa ja budjetissa sekä tarvittavien muutosten ja räätälöintien toteuttaminen ketterästi asiakkaan toiveet huomioiden. Tämä toimintaperiaatteemme on synnyttänyt pysyvät ja jatkuvasti syvenevät kumppanuudet asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Otammekin vastaan haasteita, jotka muille saattavat tuntua mahdottomilta.

Asiakaslähtöisyys

”Takamäki Yhtiöt on toteuttanut meille useita järjestelmäkehitys- ja integraatioprojekteja. Takamäkeen on voinut luottaa haastavissakin projekteissamme.”

Elina Kalliokoski,
projektipäällikkö
Finavia

Innovatiivisuus

”Takamäki toi meille uuden teknologian. Vastarintaa pilottia kohtaan havaittiin jo parin päivän kuluttua: ulkopuolelle jätetty ryhmä näki tulokset ja halusi myös mukaan.”

Mika Sahlman
Hallituksen puheenjohtaja
MH Betoni Oy

Helppokäyttöisyys

”e1 Manager hoitaa ilmoittamisen verottajalle puolestani, jolloin voin käyttää aikani tehokkaammin.”

Petteri Uusitalo
Projektipäällikkö
Hartela

Ketteryys

”Yhteistyömme on ollut tiivistä jo pitkään, koska Takamäki Yhtiöt  huomioi ja reagoi joustavasti muuttuviin tarpeisiimme.”

Jari Pulkkinen
IT- ja turvallisuuspäällikkö
Fira