SITE manager

Toiminnanohjaus rakennustyömaille ja vuosiseisokkeihin

Takamäki Site Manager on rakennustyömaille ja tehdassaiteille kehitetty työnjohdon toiminnanohjauspalvelu, jolla hoituu niin kulunvalvonta kuin lupien ja työturvallisuuden seuranta. Lisäksi palvelu huolehtii viranomaisraportoinnista aina tilaajavastuusta ja ilmoitusvelvollisuudesta Aluehallintoviraston (AVI) raportointiin.

Site Manager on helposti integroitavissa avointen rajapintojen kautta muihin asiakkaan järjestelmiin, jolloin työmaalla kerättyä tieto voidaan hyödyntää koko organisaatiosassi niin johdossa kuin projektinhallinnassa.

Viranomaisraportointi

Viranomaisraportointi

Viranomaisraportointi niin verottajailmoitusten (työntekijä- sekä urakkailmoitukset) kuin Aluehallintoviraston osalta hoituu vaivattomasti, halutessanne täysin automaattisesti.

Automaattinen valvonta

Automaattinen valvonta

Huolehtii tiedon oikeellisuudesta ja ilmoittaa puutteista. Valvoo pakollisten tietojen ja asiakirjojen lisäksi yritysten tilaajavastuuta ja työntekijöiden veronumeroita.

Sopimusten hallinta

Sopimusten hallinta

Urakoiden ketjutusten hallinta ei voisi olla helpompaa ja läpinäkyvämpää. Varmistaa, että sopimushetkellä asianmukaiset tilaajavastuudokumentit kerätään urakoitsijalta ja tallennetaan osaksi sopimusta.

Pätevyydet

Perehdytys ja pätevyydet

Huolehtii työntekijöiden asianmukaisista työmaaluvista sekä perehdytyksestä. Perehdytyslomake voidaan helposti allekirjoittaa sähköisesti. Ylläpitää työntekijöiden ammattipätevyyksiä sähköisessä pätevyyslompakossa.

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Tarjoaa kulunvalvontaa tarpeeseen sopivan ratkaisun; kiinteä leimauslaite, mobiili- ja tekstiviestileimaus. Työvaihekohtainen työajanseuranta mahdollistaa tuntien tarkan seurannan ja siirron palkanlaskentaan.

Responsiivinen käyttöliittymä

Responsiivinen käyttöliittymä

Responsiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa palvelun käytön niin älypuhelimella, tabletilla kuin perinteisellä tietokoneella – ajasta ja paikasta riippumatta

Muita ominaisuuksia

    • Dokumenttiarkisto ja jakaminen

Työmaa-asiakirjojen tallentaminen ja jakaminen esim. urakoitsijoille tai projektiorganisaatiolle

    • Urakoitsijaliittymä

Urakoitsijalle voidaan sopimuksen yhteydessä luoda omat tunnukset omien tietojen ylläpitoon. Tunnuksilla urakoitsija voi veloituksetta hallinnoida omia tietojaan ja selata raportteja.

    • Raportointi

Monipuoliset ja helposti muokattavat raportit on aina mukanasi missä liikutkin. Raporttitietoa voidaan käsitellä joko selaimessa tai viedä MS Exceliin.

    • Kulukorvaukset ja poissaolot

Työntekijät voivat itse vaivattomasti ilmoittaa kulukorvauksensa sekä mahdolliset poissaolot (lomat, sairaslomat, pekkaset jne.)

SITE manager +

Site Manager + tuo lisätoiminnallisuuksia erityisesti työturvallisuuteen ja urakoitsijoiden hallintaan. Plus-versiolla varmistat, että mahdolliset työturvallisuuspuutteet tulevat havaittua, raportoitua ja korjattua. Näin takaat työntekijöillesi turvallisen työympäristön ja osoitat myös tilaajille hoitavasi tärkeimmän velvollisuutesi asianmukaisella vakavuudella.

Turvallisuushavainnot ja tapaturmien käsittely

Turvallisuushavainnot ja tapaturmien käsittely

Turvallisuushavaintojen vaivaton raportointi mobiilisti. Tapaturmien ja läheltä piti -tilanteiden raportointi ja asianmukainen käsittely. Tapaturmataajuuden raportointi niin työmaa- kuin urakoitsijakohtaisesti.

TR-mittaus

TR/MVR-mittaus

Helppo ja nopea TR-/MVR-mittaus ja raportointi. Mittauksessa havaitut turvallisuuspoikkeumat voidaan helposti osoittaa oikealle vastuuhenkilölle ja niiden käsittelyä voidaan seurata jälkikäteen.

Urakoitsijoiden arviointi

Urakoitsijoiden arviointi

Ajantasaisella ja vertailukelposella urakoitsijarekisterillä varmistan onnistuneet ja laadukkaasti toimitetut urakat.

Integraatioita

vihrea_logo_vero
tilaajavastuu_logo
Valtti.logo_
visma
emce
baan
opuscapita
digiprofit

Hinnoittelu

Vahvuus Hinta
1-12 työmaaluvallista 20 € /kk/työmaa
13-30 työmaaluvallista 40 € /kk/työmaa
31-60 työmaaluvallista 80 € /kk/työmaa
61-140 työmaaluvallista 120 € /kk/työmaa
141-250 työmaaluvallista 160 € /kk/työmaa
251+ työmaaluvallista 200 € /kk/työmaa

Toimitus

24h toimitus

24 h toimitusaika

Toimitamme niin itse toiminnanohjausjärjestelmän kuin siihen liittyvät tarvikkeet seuraavaksi arkipäiväksi, kun tilaat klo 14 mennessä.

Lisätietoja

Kaarlo Vakkilainen
050 5933 866
sales@takamaki.fi
Martti Vakkilainen
0400 600339
sales@takamaki.fi