Rauhallista ja Iloista Joulua!

 

Hei,

On aika kiittää kuluvasta vuodesta ja vetää hetki henkeä ennen uutta vuotta ja sen tuomia uusia haasteita. Kuluva vuosi on ollut meille ennennäkemättömän kiireinen, mutta kaikkine aikatauluhaasteineen erittäin antoisa. Olemme kuluvan vuoden aikana kehittäneet sisäisiä tukiprosessejamme, ottaneet käyttöön uusia teknologioita, julkaiseet uuden Site Manager -palvelun, kehittäneet useamman asiakaskohtaisen ohjelmistoratkaisun.

Kaiken kiireen ja uuden keskellä olemme pyrkineet parhaamme mukaan pitämään huolta olemassa olevista tuotteistamme sekä tarjoamaan teille ensiluokkaista asiakaspalvelua. Uskomme onnistuneemme siinä pääosin hyvin, vaikka parannettavaa varmasti jää vielä ensi vuodellekin.

Ensi vuonna tulemme järjestämään pienen tauon jälkeen niin Betele- kuin Site Manager / e1 Manager -asiakaspäivät. Sisällöstä ja ajankohdasta tiedotamme luonnollisesti myöhemmin lisää. Keskitymme myös viestinnän, niin tuotekohtaisen kuin yleisen kehittämiseen mm. lanseeraamalla tuotekohtaiset web-sivut, jotka tarjoavat teille uuden kanavan etsiä ajankohtaista tietoa tuotteistamme. Pysykää siis kuulolla!

Tänä Jouluna tuemme Mannerheimin Lastensuojeluliittoa, joka edistää lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen.


Rauhallista Joulua toivottaen,

Kaarlo & Martti Vakkilainen

 

Iloista Joulua!